Episode 13: Rollemodeller i karrieren

Med et nyt år hører sig ofte en række nye mål, man har sat sig for året. At have rollemodeller at spejle sig i - rent fagligt - kan hjælpe dig med at nå dine mål og styrke dine kompetencer.

Episode 12: Digitale vaner, digitale nytårsforsæt og lidt at grine af

Vi har alle forskellige digitale vaner, gode som dårlige og i dette afsnit kan du høre mere om vores digitale vaner samt alle de input, vi har fået fra jer. Derudover snakker vi digitale nytårsforsæt, så mangler du inspiration til hvad du skal planlægge for 2017, så lyt med her.

Episode 11: Digital (u)tilgængelighed i ferien

Vi er mange der snart går på juleferie og/eller vinterferie. Hvor digitalt tilstedeværende skal du være som medarbejder i din ferie? Hvordan planlægger du dit arbejde forud, så det hele kører på autopilot, og hvordan koordinerer og forventningsafstemmer du med dine kollegaer og chef(er) på forhånd?

Episode 10: Sådan viser du din værdi i virksomheden

Jubilæumsafsnittet, vi længe har ventet på! Det er kælet for dette afsnit. Vi har David Lorentzen, Eric Ziengs, Peter Svejgaard, Hans Tosti og Erik Korsvik Østergaard med og gennemgår deres absolut bedste råd til at vise din værdi i virksomheden - og vi har en gave til jer, vores lyttere.

Episode 9: MUS – medarbejderudviklingssamtale

Denne episode af Digitale Tanker sætter fokus på den årlige MUS - medarbejderudviklingssamtale. Så har du lige været af sted eller skal du en af de kommende uger, så er det nu du kan få inspiration til hvordan du kan forberede dig.

Episode 8: Brug data til at forbedre dit indhold

Denne episode af Digitale Tanker er optaget hos Bolius - ja, den gode lyd er tilbage! Temaet er hvordan du kan bruge data til at skabe nyt og/eller bedre indhold til dine digitale platforme.

Episode 7: Rollen som gatekeeper

Kom med på tur! Denne episode af Digitale Tanker er optaget på en hyggelig roadtrip fra Kolding til Odense. Temaet er social medie-medarbejderens rolle som gatekeeper.

Episode 6: Kreativitet

Til sjette episode har Anita afprøvet VR med dufte, og det leder til en trend om sanser i markedsføringen. Temaet for podcasten er kreativitet - for er kreativitet og effektivitet modsætninger?

Episode 5: Hjernen på forandringsledelse

Velkommen til femte afsnit af Digitale Tanker. Du har et afsnit i vente, som vi er særligt glade for. Vi har nemlig formået at mikse hver vores nicheområder: Forandringsledelse, som Puk er ekspert i, og neurovidenskaben, som er Anitas ekspertise.

Episode 4: Virtual Reality i nutid, datid og fremtid

Til fjerde episode af Digitale Tanker har vi været ude i marken for at indsamle erfaringer. Vi besøgte Odense Film Festival som havde en masse Virtual Reality på programmet.

Episode 3: Facebook algoritme og hvorfor dine medarbejdere skal netværke

Vi er allerede nået til tredje episode af Digitale Tanker. Podcasten har denne gang trend om Facebooks (semi)nye algoritme og tema hvor om hvorfor dine medarbejdere skal netværke.

Episode 2: Chatbots og Social medie-medarbejderen som forandringsagent

I anden episode af Digitale Tanker er programmet fyldt op med chatbots og tema om social medie-medarbejderen som forandringsagent i virksomheden.

Episode 1: Pilotepisode om Jodel og Digitale indfødtes brug af sociale medier

I første episode af Digitale Tanker præsenterer vi dig for podcasten. Vi kommer omkring alt fra hvad, hvorfor, hvordan, og vi giver dig dagens trend om Jodel og tema om digitalt indfødtes brug af sociale medier.