Episode 85: Smarte rutiner i det intelligente hjem

Denne episode er en opfølgning på episode 70 om det intelligente hjem. I den episode talte vi om smarte gadgets vi har i vores hjem og smarte gadgets vi gerne vil have i vores hjem. Feedback fra en flittig lytter - tak til Anders - resulterer i denne episode, hvor vi deler ud af hvilke smarte rutiner vi har sat op med vores smarte gadgets - og hvilke smarte rutiner vi kunne drømme om. 

Episode 84: YouTube og Podcast – når formatter blandes

En del podcasts er begyndt at bruge YouTube til at hoste og markedsføre sig på. Det kan have sine fordele og ulemper.  For hvad skal du være opmærksom på, når formatter såsom det auditive og visuelle blandes? Det taler Puk og Casper mere om i episode 84.

Episode 83: Kender du (person)typen?

Anita og Puk er blevet nysgerrige på persontyper og personprofiler, og er dykket ned i et hav af tests (okay, kun fire). Nysgerrig? Lyt med.

Episode 82: Personaliseret marketing

I denne episode skal vi tale om Personaliseret marketing, fordi kunderne forventninger skræddersyet oplevelser, hvor de, deres behov og problemstillinger er i centrum. Det skærper kravene til de data og værktøjer, som marketingafdelingerne arbejder med, og det har jeg inviteret Thomas i studiet for at gøre os klogere på.  

Episode 81: Markeret med reklame

Ved du, hvornår du burde skrive reklame eller annonce i et opslag på Instagram? Har du styr på de regler og love, som en influencer skal overholde? Og hvornår er du egentlig en influencer? Alt dette vil du blive klogere på i denne episode af Digitale Tanker.

Episode 80: Diagnoser på arbejdspladsen

Er der plads til diagnoser på arbejdspladsen? Idéen til denne episode kom ud fra en tese om, at resultatet af en test kan påvirkes af en diagnose. At du, hvis du har ADHD, ikke er tilbøjelig til at få resultatet som den rolige analytiker, fordi du har en fysisk rastløshed. Det kan også være at en særlig sensitiv vil få resultatet som omsorgsfuld, selvom det ikke nødvendigvis matcher personen bag diagnosen.

Episode 79: Mind Patterns og hjernen

Episodens tema, og idéen til det, opstod fordi Puks kollega Arbresh Useini lavede et oplæg , hvor hun fortalte om Mind Patterns, efter at have læst bogen “Collaborative Intelligence - Thinking with people who think differently” en bog af Dawna Markova og Anige McArthur.

Episode 78: 27 råd fra tekstforfatteren – part 2

Slå ørene ud i denne part 2, når Simon giver tips og tricks til alt lige fra hvordan du kommer i gang med at skrive relationsopbyggende content.

Episode 78: 27 råd fra tekstforfatteren – part 1

Slå ørene ud når Simon giver tips og tricks til alt lige fra hvordan du kommer i gang med at skrive relationsopbyggende content.

Episode 77: Julequiz

Årets sidste episode af Digitale Tanker har, traditionen tro, et juletema. Så fat pen og papir, og gør dig klar til den store julequiz!

Episode 76: Den ultimative fanoplevelse – part 2

Hvad er den ultimative fanoplevelse? Det spørgsmål stiller vi til Jacob Lauesen, Direktør for Marketing og udvikling i FCK og Klaus Bundvig, Digital Strateg for NetCompany. 

Episode 76: Den ultimative fanoplevelse – part 1

Hvad er den ultimative fanoplevelse? Det spørgsmål stiller vi til Jacob Lauesen, Direktør for Marketing og udvikling i FCK og Klaus Bundvig, Digital Strateg for NetCompany. 

Episode 75: Digitale events og konferencer

Mangler du et overblik over digitale events og konferencer i Danmark? Så er det på tide du møder Andreas Jensby og hører om hans konference overblik.

Episode 74: Bæredygtig digital adfærd

Vi er blevet inspireret af Zetland og deres artikelserie om at udregne deres eget aftryk på klimaet. For hvilket aftryk har en podcast, en hjemmeside, en youtube streaming osv. egentlig? I episoden definere vi, hvordan vi ser bæredygtig digital adfærd. Hvad de store virksomheder har af mål og forbrug samt nogle paradokser.

Episode 73: Influencer Marketing

Influencer Marketing er et emne vi ikke tidligere har snakket om i podcastens levetid, trods at branchen har haft god medvind de senere år.