Denne episode af Digitale Tanker er optaget hos Bolius – ja, den gode lyd er tilbage! Temaet er hvordan du kan bruge data til at skabe nyt og/eller bedre indhold til dine digitale platforme.

Digitale Tanker

Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for at lave podcasten, fordi vi syntes der mangler digitale tanker fra digitalt indfødte. Vi stiller skarpt på problemstillinger, trends i den digitale verden med et perspektiv fra digitale indfødte.

Hver 14. dag er der et nyt afsnit til dig, og vi udkommer altid om søndagen.

Tema: Brug data til at forbedre dit indhold

Uanset om du skal bruge nyt indhold eller vil optimere, forbedre og versionere dit indhold, så kan kvalitativ og kvantitativ brug af data være en rigtig stor hjælp for dig. Data kan både inspirere dig til at finde på nye emner, og det kan gøre dig klogere på hvilket indhold der tænder din målgruppe.

Data finder man heldigvis nemt masser af! Internettet flyder over med data, og det er tilgængeligt for alle. Vi håber at kunne give dig inspiration til at bruge dine nuværende datakilder på en ny eller anderledes tilgang. Vi går også efter at lære dig nye måder at trække data som du ikke har haft tilgængelig før – som eksempelvis dine konkurrenters Facebook Insights!

Kreative Apps

I episode 6 om Kreativitet satte Anita sig for at teste nogle apps, der skulle gøre én mere kreativ. Dommen kommer i slutningen af podcasten sammen med de endelige app-anbefalinger.

Links

 

God søndag, og god lytter!

/Puk & Anita

Vi er glade for jeres feedback – husk, at aldrig er længere væk end en internetforbindelse kan klare. Du finder kontaktinfo på os her, og du er også velkommen til at efterlade en kommentar her i blogindlægget.