Episode 61: Omni-channel

Dagens episode sætter fokus på omni-channel, og hvad omni-channel er for en størrelse, når vi snakker markedsføring. Vi har taget en snak med Thomas og Troels, som til daglig arbejder med omni-channel og marketing automation.

TEMA: OMNI-CHANNEL

Hvad er omni-channel, hver er er gode til det og hvad skal der til for at kunne levere omni-channel markedsføring?

Det er nogle af de ting, som vi kommer rundt om i dagens episode om omni-channel. Vi kommer også rundt om definitionerne på multi-channel, cross-channel og selvfølgelig omni-channel.

Omni-channel handler kort fortalt om at markedsføre sig på alle kanaler, og du ved på hvilken kanal kunden helst vil se dit budskab. Omni-channel handler om, at dine budskaber snakker sammen på tværs af alle kanaler.

Marketing automation handler om at automatisere de processer du har i din markedsføring i dag. Dvs. at nyhedsbreve sendes ud, når kunder gør bestemte ting eller der kommer en push besked i en af, når vejret er dårligt og Netflix vil have dig til at se serier.

Pointe 1: Multi-channel er det de fleste virksomheder bruger i dag.

Pointe 2: Virksomheder efterspørger ikke længere omni-channel, men i stedet marketing automation.

Pointe 3: Marketing automation handler om effektivisering af dine eksisterende markedsføring. Gør det, og du har tid til at kigge på omni-channel.

Pointe 4: Se igennem alle de nye buzzwords, der er kommet og skær dem fra og find ud af, hvad der giver jeres virksomhed værdi.

Pointe 5: Omni-channel er nødvendigvis ikke for alle. Fokuser der, hvor de giver mening.

Relateret episoder eller blogindlæg

Episodens gæst

Troels Rem

I denne episode har du fornøjelsen af at møde Troels. Troels taler i denne episode om omni-channel.

Troels Rem arbejder til daglig som CRM konsulent hos ONE Marketing A/S og rådgiver nogle af de største virksomheder i Danmark.

Thomas Duerlund

Når det kommer til marketing automation og e-mailmarkedsføring, så rammer vi ind på Thomas’ hjemmebane. Hos Digitale Tanker hjælper Thomas især med nyhedsbrevene og udvikling af hjemmesiden. Sparring af tech-relaterede emner bor også hos Thomas.

Søger du en masse (ubrugelig) viden om britiske slotte, så er det Thomas du skal gå til. Han sluger nemlig hurtigt alle Netflix’s og DR’s dokumentarer om Great British Castles.

Episodens værter

Anita Lykke Klausen

Neuromarketing er hjemmebanen for Anita: Fascinationen af mødet mellem det irrationelle menneske og hvordan markedsføringen kan trigge hjernen til at træffe hensigtsmæssige valg. I sin egen virksomhed er det netop neuromarketing der er grundlaget for hendes egen virksomhed.

Vil du sikre pluspoint hos Anita, så inkludér et bordfodboldbord i jeres næste aftale. Hun er nemlig en entusiastisk spiller, der deltager i flere uofficielle turneringer med kollegaerne.

Puk Falkenberg

I krydsfeltet mellem forandringsledelse og organisationsudvikling føler Puk sig bedst tilpas. Hun beskæftiger sig med alt lige fra ledelse, teams og arbejdslyst til vaner, udvikling og læring. Puk er rådgiver hos Bloch&Østergaard, hvor hun slår sine folder inden for fremtidens ledelse.

Inviterer du Puk på kaffe, så hav tekanden klar. Hun drikker nemlig ikke kaffe, men tømmer let en tekande lige så hurtigt som du får tømt din kaffekop.

Vi håber du nød en stund, i dit faglige frirum!

Blev du inspireret? Du har 2 muligheder:

  1. Anbefal podcasten til en ven, kollega, bekendt, borddame/-herre, dine twitterfølgere etc.
  2. Anmeld podcasten i iTunes.

Tak fordi du lytter med.

God søndag og god lytter!

/Puk Anita

Vi er glade for jeres feedback – og nu har vi gjort det endnu lettere for dig at komme med emneforslag!

Du finder kontaktinfo på os her, og du er også velkommen til at efterlade en kommentar her i shownotes.

Om Digitale Tanker

Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i markedsføring, organisation og ledelse. Vi stiller skarpt på problemstillinger, trends i den digitale verden med et perspektiv fra digitale indfødte.