Vi er allerede nået til tredje episode af Digitale Tanker. Podcasten har denne gang trend om Facebooks (semi)nye algoritme og tema hvor om hvorfor dine medarbejdere skal netværke.

Digitale tanker

Kort opsummeret er Digitale Tanker en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for at lave podcasten, fordi vi syntes der mangler digitale tanker fra digitalt indfødte. Vi stiller skarpt på problemstillinger, trends og nyheder i den digitale verden med et perspektiv fra digitale indfødte.

Hver 14. dag er der et nyt afsnit til dig, og vi udkommer altid om søndagen.

Trend: Facebooks nye(re) algoritme

Det er efterhånden nogle uger siden at Facebook berettede om en ny algoritme, og den er efterhånden rullet ud til flertallet. Formålet er, at venner nu skal vægte tungere end virksomheder i nyhedsfeedet.

I praksis betyder det, at du stort set ikke ser opslag fra facebooksider i nyhedsfeedet længere – og hvis du gør, er det ofte fordi en ven har delt opslaget. Nogle virksomhedssider har mærket et stort fald i trafik som følge af den nye algoritme. Alt imens har Facebook givet virksomheder to løsningsmuligheder. Og så er der den skjulte tredje mulighed, som dog ikke overgår Facebooks (digitale) læber… Men det overgår vores!

Tema: Derfor skal dine medarbejdere netværke

Netværk er en god ting. Det bliver en kort diskussion, hvis det var dét vi skulle finde frem til. Med den holdning som status quo, åbner vi op for pandoras æske og sætter spotlight på nogle af udfordringerne. Blandt andet:

  • Hvordan kommer man i gang med at netværke?
  • Hvad får man ud af at netværke?
  • Er det medarbejderens eller chefens ansvar at prioritere et netværk?
  • Bør organisationer give medarbejdere lov til at netværke i arbejdstiden?
  • …eller kan organisationen tillade sig at forvente, at medarbejderen bruger sin fritid på at dyrke et fagligt netværk?

Vi fortæller vores netværkshistorie: Hvordan vi hver især netværker fagligt og hvordan vi kom i gang.

Du hører, hvad vi helt konkret har fået ud af at prioritere netværket og dedikere tid og ressourcer på det.

Vores egne erfaringer munder ud i en sekvens om hvad virksomheder får ud af at have medarbejdere der netværker fagligt. Med en dejlig, klassisk ‘what’s in it for me’-tilgang!

Teaser: Næste gang skal vi ud af huset

Lørdag den 3. september tager vi til Odense Film Festival og deltager i segmentet PLAYOFF. Vi zoomer ind på Virtuel Reality, hvad er det, hvordan virker det og ikke mindst: hvordan kan man lave sin egen VR film? Det bliver tech, det bliver future og det bliver direkte i dine øre søndag den 4. september.

Læs mere om PLAYOFF ved Odense Filmfestival her.

God søndag, og god lytter!

Vi er glade for jeres feedback – husk, at aldrig er længere væk end en internetforbindelse kan klare. Du finder kontaktinfo på os her, og du er også velkommen til at efterlade en kommentar her i blogindlægget. :)