Hvor mange regler bør organisationen sætte for medarbejdernes adfærd på og brug af sociale medier? Bør organisationens politikker og guidelines fungere som et regelsæt eller som inspiration? I dette afsnit har vi fået fingrene i 6 velkendte organisationers guidelines og social medie-politikker.

Digitale Tanker

Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for at lave podcasten, fordi vi syntes der mangler digitale tanker fra digitalt indfødte. Vi stiller skarpt på problemstillinger, trends i den digitale verden med et perspektiv fra digitale indfødte.

Hver 14. dag er der et nyt afsnit til dig, og vi udkommer altid om søndagen.

Tema: Organisationens guidelines til sociale medier

Organisationer har ofte et skriv, som videreformidles til medarbejderne. Skrivet har navne som ‘guidelines’, ‘politik’, ‘regelsæt’ m.m., og har til formål at – i en eller anden grad – sikre at medarbejderne agerer ansvarligt på sociale medier, som repræsentanter for virksomheden.

Netop dét er en balancegang: For hvor meget kan og bør chefen bestemme over medarbejdernes adfærd på sociale medier, og hvor meget kan du egentlig forhåndssikre organisationens ry med social medie-guidelines?

Vi kommer ind på 6 velkendte organisationers guidelines og sorterer det gode fra det dårlige.

Er du interesseret i mere læsning? Til dette afsnit brugte vi flg.:

Du kan støtte podcasten

Hjælp podcasten med at fortsætte og med at vokse sig større og bedre ved at sprede ordet.

Det kan du gøre ved at:

Tak fordi du lytter med.

God søndag og god lytter!

/Puk & Anita

Vi er glade for jeres feedback – og nu har vi gjort det endnu lettere for dig at komme med emneforslag!

Du finder kontaktinfo på os her, og du er også velkommen til at efterlade en kommentar her i shownotes.