Vi har alle forskellige digitale vaner, gode som dårlige og i dette afsnit kan du høre mere om vores digitale vaner samt alle de input, vi har fået fra jer. Derudover snakker vi digitale nytårsforsæt, så mangler du inspiration til hvad du skal planlægge for 2017, så lyt med her.

Digitale Tanker

Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for at lave podcasten, fordi vi syntes der mangler digitale tanker fra digitalt indfødte. Vi stiller skarpt på problemstillinger, trends i den digitale verden med et perspektiv fra digitale indfødte.

Hver 14. dag er der et nyt afsnit til dig, og vi udkommer altid om søndagen.

Tema: Digitale vaner og digitale nytårsforsæt

I årets sidste afsnit, kan du lytte med om digitale vaner, heriblandt vores egne, men også nogle af jeres. Flere udtrykker et ønske om at være mindre digitale i 2017 og faktisk enten helt slette Facebook appen på telefonen eller slå samtlige notifikationer fra. Vi har desværre ikke kunne have alle jeres gode inputs med, men det bliver bestemt ikke sidste gang vi stiller skarpt på digitale vaner.

Om digitale nytårsforsæt fortæller flere af jer, at I gerne vil producere blogs, podcasts og blive bedre til at dele fra jeres Facebookside. Vi har bl.a. et klip fra Kommunikations Kartellet, som fortæller lidt om deres nytårsforsæt og ambitioner for deres Facebookside. Lyt med og find ud af hvad de to bloggere gerne vil opnå i 2017.

I starten af episoden følger vi op på vores snak omkring apps, der overvåger dit forbrug på telefonen. Puk fortæller om hvad appen Moment fortæller hende om hendes forbrug og så har vi for første gang besøg i studiet. Det er af Casper Pedersen, vores android-app tester. Han har før episoden bliver optaget ikke selv set hans forbrug, så lyt med og find ud af, hvor han ligger mest af hans tid og i hvilke apps.

Sidst men ikke mindst, så kan du få dig et godt grin, da vi runder året af med et par bloopers. Tro os, der er mange flere end hvad vi kan nå at præsentere jer for her, men vi har valgt nogle af de helt gode ud, som du til sidst i afsnittet kan nyde.

God søndag, glædelig jul, godt nytår og god lytter!

/Puk & Anita

Vi er glade for jeres feedback – og nu har vi gjort det endnu lettere for dig at komme med emneforslag!

Du finder kontaktinfo på os her, og du er også velkommen til at efterlade en kommentar her i shownotes.